Curlingcompetitie en curling 2018

Bevroren concentratie en ijzige stilte… Een voorzichtige aanzet en dan: vegen maar! Zou “ie” het halen? Langzaam glijdend nadert de fluitketel (ja echt!) de cirkels. Op zich een gunstige worp, maar is het goed genoeg om de tegenstander te verslaan? Strategie, of toch een tikkeltje geluk? Het bovenstaande gaat natuurlijk over de Olympische sport Curling. Maar in Woerden doen we dat uiteraard graag nèt even met een “eigen twist”. De traditionele curlingstenen zijn vervangen door heuse fluitketels! Ook dit jaar wordt vanzelfsprekend weer de inmiddels befaamde Curlingcompetitie georganiseerd. Wie wordt dit jaar kampioen Fluitketelcurlen van Woerden?

Curlingcompetitie


De inschrijving voor de curlingcompetie is geopend! Dit jaar wordt de curlingcompetitie georganiseerd door JCI Het Groene Hart en hebben we de capaciteit verdubbeld! De ervaring leert wel dat er erg veel belangstelling is, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

Voorwaarden


Voor de curlingcompetitie gelden de volgende voorwaarden:

Kosten voor deelname zijn 50 euro per team per avond. Betaling met voorkeur voor pin. Hier zit een drankje om warm te blijven bij inbegrepen.
Team: Deelnemen aan de curling-competitie doe je in een team van minimaal 5 en maximaal 9 deelnemers.
Data: Zie het programma voor meer informatie!
Speeltijden: ’s avonds van 18:30 tot 20:15 uur en van 20:30 tot 22:15 uur. Verzamel je team 15 minuten voor de aanvang.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen per Mail: curling@woerdensewinterweken.nl


Competitie volRooster