Vrij curlen

Zin in een leuk avondje uit in een ongedwongen sfeer? Maak dan kennis met de inmiddels befaamde regionale Woerdense ijssport: curlen met fluitketels op de ijsbaan in Woerden! Naast de succesvolle Curlingcompetitie biedt de organisatie van de Woerdense IJsbaan u deze decembermaand ook de mogelijkheid samen met uw gezin en familie, vrienden en kennissen van de mogelijkheid om op één van de familieavonden te komen curlen op de ijsbaan! Geef u daarom nu op voor één van de onderstaande avonden.

Vanaf welke leeftijd?

Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Per groep is het verplicht dat er per baan minimaal 2 volwassenen (vanaf 21 jaar) meespelen.

Aantal deelnemers

De ijsbaan in Woerden heeft drie aparte curlingbanen. Per baan schrijft u zich in met minimaal 8 en maximaal 16 deelnemende personen. Hiervan zijn er minimaal 2 deelnemers 21 jaar of ouder.

Programma

Wij verwelkomen u graag een kwartier voor aanvang bij de tent van de ijsbaan. Na het betalen van de deelnamekosten bij de kassa van de ijsbaan zal de organisatie u en uw team begeleiden naar de curlingbaan en een korte introductie geven op de spelregels. Het spel kan beginnen! Beleef met elkaar een geweldige avond en ontdek of er in u of in één van uw teamgenoten een natuurlijk curlingtalent schuilt!

Kosten

De kosten bedragen €50 per uur per baan.

Data en speeltijden

Zie de agenda voor de beschikbare data! Vriendelijk verzoek: meld u uiterlijk een kwartier voor aanvang bij de tent van de ijsbaan.

Meerdere banen reserveren

Bent u met een grotere groep? Dan is mogelijk om in hetzelfde tijdsblok twee banen te reserveren voor één uur. Voor het reserveren van twee curlingbanen geldt dat er minimaal 16 en maximaal 32 personen deelnemen.

Langer dan één uur curlen?

Wilt u de curlingbaan of -banen voor uw groep voor langer dan één uur reserveren? Neemt u dan contact op met de organisatie via curling@ijsbaanwoerden.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Geen competitie

De aangeboden speelrondes op familieavond maken geen onderdeel uit van de Curlingcompetitie.

Wanneer moet mijn reservering binnen zijn?

Reserveringen zijn mogelijk tot de in het schema vermelde sluitingsdatum.

Wij willen meedoen!

Enthousiast? Stuur een mail naar curling@ijsbaanwoerden.nl.

Baanbeschikbaarheid  Curlen

Dit betreft de huidige beschikbaarheid, deze kan op elk moment veranderen. Klik hier voor de actuele baanstatus