Grotere curlingcompetitie bij jubileumeditie

25 oktober, 2019

In december komt er voor de tiende keer een ijsbaan te liggen op het Kerkplein in Woerden. Vanwege de jubileumeditie wordt de opening op 6 december extra feestelijk. De curlingcompetitie wordt anders opgezet waardoor er ruimte komt voor nóg meer deelnemers.

Hoewel de sponsoring nog niet helemaal rond is, weten de Woerdense Rotaryclubs en JCI Het Groene Hart wel dat er dit jaar weer een ijsbaan komt op het Kerkplein. De baan, die wordt gerund door ruim honderd vrijwilligers, is open van vrijdag 6 december tot en met zondag 5 januari.

Alle basisscholen uit Woerden krijgen een uitnodiging om in de weken voor de kerstvakantie gratis te komen schoolschaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan tegen betaling toegankelijk voor jong en oud, die op hun eigen schaatsen of op gehuurde ijzers de ijsbaan op kunnen. In de avonden wordt de baan gebruikt voor curling. 
Afgelopen jaar deden er al 64 teams  mee aan de curlingcompetitie, maar door een andere opzet kunnen er komende editie nog meer curlers deelnemen. De inschrijving voor de competitie begint zaterdag 26 oktober om 12.00 uur.

Bron: https://www.ad.nl/woerden/grotere-curlingcompetitie-bij-jubileumeditie-ijsbaan-in-woerden~a15f99bd/

Terug naar het overzicht