Inschrijving curlingwedstrijden Woerdense ijsbaan start op woensdag 2 november

30 oktober, 2022

Snel inschrijven, want vol is vol

De curlingwedstrijden op de Woerdense ijsbaan kunnen op veel enthousiasme in de regio rekenen. In eerdere edities gingen de aanmeldingen zo hard dat de competitie binnen een paar uur was volgeboekt. Ook dit jaar verwacht de organisatie veel inschrijvers. Daarom wordt geïnteresseerde curlingteams geadviseerd om direct bij het openen van de inschrijving op woensdag 2 november 2022 om 12.00 uur hun team aan te melden. Aanmelden gaat via een online ticketmodule op de website.

Méér mogelijkheden

Er kunnen dit jaar nog veel méér teams geplaatst worden dan bij de vorige editie in 2019. Dit feestelijke seizoen in het kader van de viering van Woerden 650 jaar kunnen maar liefst 128 teams van vijf personen meespelen. “Met deze uitbreiding komen we tegemoet aan de enorme interesse voor de curlingcompetitie. Zo hoeven we minder teams teleur te stellen,” aldus Niek Kwakkernaat, één van de organisatoren. Ook dit jaar is er weer een poulefase, waardoor de deelnemers in het begin meer wedstrijden kunnen spelen (drie wedstrijden op een avond) en zo ‘méér waar’ voor hun inschrijving krijgen. Deelname aan de curlingcompetitie kost per team eenmalig 75 euro, exclusief servicekosten. In de volgende rondes worden geen verdere kosten meer in rekening gebracht. Meer informatie over vrij- en/of bedrijfscurlen volgt na indeling van de competitie in november.

Goed doel

De IJsbaan wordt zoals elk jaar weer volledig betaald door sponsoren en donateurs. Vrijwilligers zorgen voor de schaatsuitgifte en het goed laten draaien van de baan.

Het curlen wordt ook dit jaar georganiseerd door JCI Het Groene Hart. Deze enthousiaste club organiseert activiteiten waarvan de opbrengst naar een maatschappelijk goed doel gaat. Het goede doel van de curlingwedstrijden wordt binnenkort bekend gemaakt.

IJsbaan Woerden is een initiatief van de Woerdense Rotaryclubs (Woerden en Woerden Oude Rijn) en JCI Het Groene Hart. 

Bron: https://www.radiostadmontfoort.nl/cms/00016529.html

Terug naar het overzicht