Lokaal goed doel 2022: Daan Theeuwes Centrum

23 november, 2022

Jaarlijks lopen in Nederland enkele honderden jongeren en jongvolwassenen ernstig hersenletsel op. De impact van plotselinge ernstige niet-aangeboren hersenschade op het leven van jongeren is enorm. Van de ene op de andere dag is de wereld veranderd en het toekomstperspectief, in elk geval voor even, gesneuveld. Zij verdienen de allerbeste zorg en hebben voor hun herstel intensieve revalidatie nodig.

Het Daan Theeuwes Centrum is een landelijk specialistisch revalidatiecentrum dat zich richt op een specifieke doelgroep: jonge mensen tussen 16 en 35 jaar met ernstig niet-aangeboren hersenletsel. De specialisten bieden maatwerk in revalidatie. Alles eruit halen wat mogelijk is, misschien zelfs nog meer. Zo krijgen zij weer zicht op hun toekomst

Steun het Daan Theeuwes Centrum 

Het Daan Theeuwes Centrum heeft ambities en hier is veel inzet, geld en tijd voor nodig om dit waar te maken! De therapie voor revalidanten in het Daan Theeuwes Centrum wordt betaald door zorgverzekeraars. Toch zijn er bepaalde zaken die zij ook graag willen doen en tot onderdeel van het herstel behoren die niet worden vergoed. U kunt hierbij denken aan bijdragen voor organiseren van uitstapjes voor revalidanten en de aankoop van kostbare oefenapparaten, onderzoek, aangepaste fietsen of overnachtingsmogelijkheden ouders. En daarbij hebben zij onze hulp nodig, hartelijk dank namens de revalidanten en hun naasten!
 
Kijk op hun website voor meer informatie: www.daantheeuwescentrum.nl

Terug naar het overzicht