Curling

Zin in een leuk avondje uit in een ongedwongen sfeer met collega’s, vrienden of familie? Maak dan kennis met de inmiddels landelijk befaamde maar toch écht Woerdense ijssport: curlen met fluitketels op de Rotary-ijsbaan in Woerden!

IJsbaan woerden Curling Inschrijven

Curlingcompetitie

Het is weer snel gegaan. De inschrijving voor de Curlingcompetitie is alweer volgeboekt.

Bevroren concentratie en ijzige stilte… Een voorzichtige aanzet, en dan: vegen maar! Op zich een gunstige worp, maar is-ie goed genoeg om de tegenstander te verslaan?

Ook dit jaar wordt uiteraard weer de inmiddels befaamde Curlingcompetitie georganiseerd. In Woerden doen we dat graag nèt even anders: de traditionele curlingstenen zijn namelijk vervangen door speciaal geprepareerde fluitketels! Wie wordt dit seizoen kampioen Fluitketelcurlen van Woerden?

Inschrijven

De curlingwedstrijden op de Woerdense ijsbaan kunnen ieder jaar weer op veel enthousiasme uit de regio rekenen. In eerdere edities ging het met de aanmeldingen zo hard dat de competitie binnen een paar uur was volgeboekt!

Vol is vol

Ook dit jaar verwachten we weer veel inschrijvers. Daarom wordt geïnteresseerde curlers geadviseerd om direct bij het openen van de inschrijving, op zaterdag 4 november 2023 om 12.00 uur, hun team aan te melden. Aanmelden gaat via een online ticketmodule op onze website. Wees er snel bij, want vol is écht vol.

Kosten

Deelname aan de curlingcompetitie kost per team eenmalig 75 euro, exclusief servicekosten. In de daaropvolgende rondes worden geen verdere kosten meer in rekening gebracht. Meer informatie over vrij- en/of bedrijfscurlen volgt na indeling van de competitie in november.

IJsbaan woerden Curling Inschrijven

Vrije curling

Wil je vrij komen curlen, grijp dan snel je kans, want het aantal plekken is beperkt! Meld je aan via het e-mailadres curling@ijsbaanwoerden.nl
voordat het vol is. Want ook hier geldt: vol is vol!

IJsbaan woerden Competitieschema Indeling

Competitie

Ga je dit jaar de competitie aan? Wil je met je team kampioen Fluitketelcurlen van Woerden worden? Dan raden we je aan om vooraf ons reglement door te lezen.

Zodra alle aanmeldingen binnen zijn, vind je in het competitieschema de indeling van de competitie.

IJsbaan woerden Curling Reglement

Reglement

Als organisatie hebben wij een aantal voorwaarden voor curling op onze ijsbaan opgesteld. Je bent eveneens verplicht de algemene huisregels van de Rotary-ijsbaan Woerden te volgen.

IJsbaan woerden Curling Competitieschema

Competitieschema

Bekijk hier het competitieschema van de curlingcompetitie 2023-2024. Het schema wordt bekend gemaakt zodra alle aanmeldingen binnen zijn.