Vrij schaatsen

Ook dit jaar kun je weer komen schaatsen op de Rotary IJsbaan Woerden. Vanaf 1 december 2023 t/m 7 januari 2024 is de ijsbaan geopend. Zes weken vol ijsplezier voor jong en oud.

IJsbaan woerden Schoolschaatsen

Vrij schaatsen

Vijf weken lang kan er (buiten de schooltijden) geschaatst worden door jong en oud op onze vertrouwde plek op het Woerdense Kerkplein. In een sfeervolle ambiance ligt er een mooie baan van  bijna 300 m2 kunstijs. Voor maar 3 euro kun je onbeperkt komen schaatsen. Schaatsen huren kost maar 2 euro. Onze vrijwilligers staan voor je klaar om je de weg te wijzen en te helpen waar dat nodig is. Op de Rotary-ijsbaan Woerden mag alleen geschaatst worden op kunstschaatsen (géén Noren).

’s Avonds wordt de ijsbaan omgetoverd in een wedstrijdbaan voor het populaire curlen en de Curlingcompetitie. De ijsbaan is geopend van 2 december 2023 t/m 7 januari 2024.

Kom langs voor een gezellig uitje!

Wil je zelf vrij schaatsen?

Bekijk dan de actuele openingstijden.
IJsbaan woerden Openingstijden

Openingstijden vrij schaatsen

Vijf weken lang is er elke dag genoeg ruimte voor een paar gezellige uurtjes op de ijsbaan. Na schooltijden en in de weekenden zijn alle schaatsers welkom (als er geen curlingwedstrijden gepland zijn). Bekijk hier alle openingstijden van de ijsbaan.

vrijdag
zaterdag
zondag

09:30 – 17:30 uur
09:30 – 17:30 uur
12:30 – 17:00 uur