Over ons

Rotary-ijsbaan Woerden is een initiatief van twee Woerdense Rotaryclubs (Woerden en Woerden Oude Rijn) en JCI Het Groene Hart. Belangrijkste doel van de organisatoren is om de Woerdense jeugd t/m 12 jaar, of het nou vriest of niet, ieder jaar weer super-ijsplezier te laten beleven. Om van alle andere ijsliefhebbers nog maar te zwijgen! We hebben een prachtige ijsbaan, die generaties verbindt. Kijk voor meer informatie over ons bij ‘Organisatie’.

IJsbaan woerden Overons

Rotary-ijsbaan Woerden: alles draait om samenwerking!

De ijsbaan wordt zoals ieder jaar weer volledig betaald door onze sponsoren en donateurs. Een team enthousiaste vrijwilligers zorgt onder meer voor de schaatsuitgifte, het onderhoud, begeleiding van stagiairs en het goed laten draaien van de baan. Generaties Woerdenaren werken op de ijsbaan nauw samen.

Het curlen wordt ook dit jaar weer georganiseerd door JCI Het Groene Hart. Deze enthousiaste club organiseert ook de Curlingcompetitie, waarvan de opbrengst naar een maatschappelijk goed doel gaat. Het goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt.

Organisatie

IJsbaan woerden Rotary

Rotary

De Woerdense Rotaryclubs maken deel uit van een wereldwijde organisatie, die al zo’n 100 jaar bestaat. Rotaryclub Woerden en Rotaryclub Woerden Oude Rijn zijn in Woerden de twee oudste clubs. Samen maken we ons sterk voor de ijsbaan (die generaties verbindt), maar ook voor andere projecten. Lees verder…

IJsbaan woerde JCI Het Groene Hart

JCI Het Groene Hart

JCI Het Groene Hart is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar. Onze leden zijn mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en wonen of werken in de regio Woerden. JCI biedt ontzettend veel kansen, zowel voor leden als voor niet-leden. We doen leuke projecten met de nadruk op ‘fun’.

IJsbaan woerden Hoara!!

Interesse om als vrijwilliger de organisatie een handje te helpen?