JCI Het Groene Hart

JCI Het Groene Hart is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar. Onze leden zijn mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en wonen of werken in de regio Woerden. JCI biedt ontzettend veel kansen, zowel voor leden als voor niet-leden. We doen leuke projecten met de nadruk op ‘fun’.

JCI is een internationale organisatie

JCI is een internationale organisatie met circa 160.000 leden in ongeveer 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2.000 leden.

JCI biedt ontzettend veel kansen, waar zowel leden als niet-leden gebruik van kunnen maken. Het belangrijkste daarbij is dat je die kansen ook daadwerkelijk benut en zelf je lidmaatschap de inhoud geeft die het verdient! JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Training en International. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van trainingen. Of (train de trainer) door een opleiding te volgen om zelf trainer te worden, om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven.

Ook kun je leren zaken te doen, een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen.

De overkoepelende factor is ‘fun’!  Want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven! JCI Het Groene Hart is ook de organisator van een supersnel event: Woerden City Karting.

Voor meer informatie en om een avondje kennis te maken:  www.jcihetgroenehart.nl of volg ons op facebook.

Links

IJsbaan woerden jci
IJsbaan woerden JC!

Interesse om als vrijwilliger de organisatie een handje te helpen?